3-1-2 meridián torna

A kínai orvoslás egészségképe szerint az egészség alapja a harmónia. Ennek feltétele a testi működésekben a Yin és Yang erők egyensúlya, valamint a „Qi” akadálytalan áramlása. A harmónia kulcsát képezi továbbá a természeti törvények felismerése és a hozzájuk való alkalmazkodás. Ez magába foglalja a természeti, társadalmi és a szűkebb környezethez (család) való alkalmazkodást, emellett a megfelelő életritmus kialakítását valamint az alkatnak és az évszaknak megfelelő táplálkozást. Fontos a szélsőséges érzelmek elkerülése.

Tovább György Attila oktató bemutatkozására

A betegség a harmónia megbomlásával indul el, azaz a Yin és Yang erők egyensúly vesztésével, a „Qi” áramlásának elakadásával, megzavarásával. Egyensúly megbomlást eredményez továbbá a természeti és társadalmi törvények figyelmen kívül hagyása, alkalmazkodás hiánya, a túlzott vagy negatív érzelmek (öröm, harag, aggodalom, tépelődés, szomorúság, félelem) és a külső kórokozó tényezők (szél, hideg, nedvesség, hőség, szárazság). A szervezet egyes részein hiányállapotok, máshol túltengések alakulnak ki, amelyek károsítják a szerveket.

Elsődleges cél a megbomlott harmónia visszaállítása. A kínai szemlélet szerint az emberi testet behálózza egy energiavezeték rendszer, amely kulcsszerepet játszik a gyógyításban illetve az egészség megőrzésében. Ezt az energiavezeték rendszert meridián rendszernek nevezik. Bennük kering a „Qi” és a „Vér”, kiegyensúlyozzák a Yint és a Yangot, döntenek életről és halálról, száz betegséget gyógyítanak.

A 3-1-2 meridián gyakorlat egy 12 perces kínai gyógytorna. Napi rendszerességgel végezve feloldódnak testünk energetikai blokkjai, ami az öngyógyulást indítja el a testben. A meridiánok léte már több szinten bizonyítást nyert (bioakusztika, elektromosság-bőrellenállásmérés, stb.).

Kifejlesztése óta mintegy harmincezer betegről gyűlt össze feljegyzés, több nemzetközi szemináriumot tartottak ezzel kapcsolatban, ahol ezt a módszert tanították. A meridián gyakorlat aktív gyógymód, mindenki saját maga végzi a gyakorlatot, dolgozik magán gyógyulása, egészségfenntartása, betegségek megelőzése céljából. A gyakorlatok rendkívül egyszerűek, könnyed izommunkával bárki képes elvégezni. Egyszerűsége ellenére nagyon fontos a szakszerű végrehajtás, amit indokolttá teheti gyakorlatvezető szakember irányítása melletti elsajátítást. További hasznos és érdekes információkat a meridián gyakorlattal kapcsolatban, képzés keretében ismerheted meg.

A meridián gyakorlatot korhatártól függetlenül bárki végezheti. Ez egy radikális gyógymód, nem időszaki hatással bír, mint a nyugati orvoslási módszerek, hanem végleges gyógyulást eredményez.

A miniképzésről

  • A képzés ideje: 2,5-3 óra.
  • A képzés ára: 4800 Ft.
  • A képzésre feljogosító tanúsítvány száma: OM/16/033493
A képzések általában 2-3 havonta, hétvégén (szombaton) kerül megrendezésre.

Jelentkezz képzésre, sajátítsd el pontosan, tegyél magadért, ne kerülj kiszolgáltatott helyzetbe, ne növeld gyógyszergyárak bevételét.

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted részvételi szándékod, így értesíteni tudunk, amikor minitréninget tartunk.

Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. (Adatvédelmi tájékoztató)

Ha többet szeretne tudni rólunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre


Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje, (Adatvédelmi tájékoztató) és részemre hírlevelet küldjön.