Picurka torna

“A szép mozgás a szem muzsikája.” /Anatole France/

A Picurka torna már 13 éve működik a Pódiumban. A torna elindításával a korai fejlesztés speciális biztosítása volt. A képzés folyamán alapvető cél a gyermek komplex fejlesztése, képességeinek és készségeinek a kialakítása, formálása. Az óra során természetesen figyelembe vesszük az életkori sajátosságokat. A csoporthoz 2,5 éves kortól csatlakozhatnak a gyerekek.

Az óra 30 perces, azért ilyen rövid, mert az ilyen korú gyermekek koncentrációja, figyelme is igen rövid ideig tartható fenn, a foglalkozások szülő jelenléte nélkül zajlanak. A mozgás fejlesztése különféle eszközökkel történik, mint például karika, labda, párna, szalag.

Az órán a feladatokat zenére végezzük, hogy ezáltal is közelebb kerüljenek a gyerekek a művészethez.

A torna célja, hogy javítsa a testtartást, a mozgáskoordinációt,  fejlessze az  egyensúlyt és egészségmegőrző hatása legyen.

A mozgásrendszer fejlesztése kiemelkedően fontos a későbbi optimális gondolkodási képesség kialakításánál, valamint a gyermekek pszichikai fejlődésének alapfeltételeit is megteremti.

A Pódium struktúrája szerint a Picurka torna 2,5-4 éves korig tart, mely után a Gyermektánc képzés következik, betöltött négy éves kortól.

Amit fontos tudni
  • Életkor: 2,5-4 éves korosztály
  • Időpont: kedd, 16:15-16:45
Néhány praktikus

információ

  • Beiratkozás: Kérem az iskoláról szóló tájékoztatót olvassák el, és ennek figyelembevételével töltsék ki a jelentkezési lapot.
  • A fizetés módját a beiratkozás alkalmával kell kiválasztani.
  • Javasoljuk az óradíjas fizetést, hiszen ez a korosztály még igen gyakran betegeskedik, és a tandíjat nem áll módunkban visszafizetni. De természetesen, ha úgy gondolják, hogy jelen tudnak minden órán lenni, akkor a havidíjas fizetés jobban megéri.
  • Ruházat: Kisnadrág, póló, tornaruha, harisnya, a lábra zokni, semmilyen balettcipő nem szükséges, a célunk a talpizmok erősítése ezáltal.
  • Hajviselet: Kérem, a gyermek haját óra előtt fogják össze, hogy ne zavarja a munkában.
  • Érkezz az óra kezdés előtt 10-15 perccel, hogy át tudj öltözni.
Ha többet szeretne tudni rólunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre


Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje, (Adatvédelmi tájékoztató) és részemre hírlevelet küldjön.