Beiratkozás a Pódiumba

Beiratkozás a Pódiumba

Csak a Pódium! Mi más!

A Pódium Tánc- és Balettiskola lassan negyed évszázada működik Egerben. Az iskola országosan és nemzetközileg is elismert „műhely”, amelyet megszámlálhatatlan kupák, oklevelek igazolnak. Az iskola tanárain kívül, a táncszakma kiváló táncosai, tanárai, koreográfusai segítik a szakmai fejlődést.

A lehetőség mindenki előtt nyitott, hogy olyan személyektől tanuljon, akik a szakma legelismertebbjei.
Ha szeretnél egy jó csapathoz tartozni, akár mint szülő, gyerek, ha szeretnél a legjobbaktól tanulni, példaképeket találni vagy szeretnéd, hogy gyerekednek a legjobb szakmai és mozgáskészséget fejlesztő tanárok alapozzák és fejlesszék képességeiket, akkor köztünk a helyed.

Bárhogy is alakul a jövőd, akár lesz belőled táncos, akár nem, az itt szerzett képességeket, tudást, ismeretségeket soha nem fogod elfelejteni. Mi kell hozzá? Elköteleződés a Pódium Tánc- és Balettiskola mellett, szorgalom, tisztelet, alázat, kitartás, csapatmunka, bizalom. Mindenkit megillet, hogy a legjobbat kapja, te miért adnád lejjebb.

Az alábbi korosztályok számára van lehetőség csatlakozni a Pódium Tánc és Balettiskolában történő képzéshez:
Picurka torna: 3-4 évesek
Gyerektánc: 4-6 évesek
Klasszikus Balett előkészítő: 7-9 évesek (előképzettség szükséges)
Klasszikus Balett kezdő: 9-12 évesek
Moderntánc kezdő illetve haladó: 8-18 évesek
Spicctechnika (előképzettség szükséges)

Várunk a beiratkozáson 2017. szeptember 4-én 15,30-tól 18,00-ig a Hotel Eger Konferencia termében, ahol nyílt nap keretén belül bemutató órákat, koreográfiákat is láthatsz.

További beiratkozási időpontok a Pódium Tánc és Balettiskolában:
2017. szeptember 5-én és 6-án 15,30-tól 18,00-ig.

Itt olvashatsz rólunk: http://podiumtanc.hu/rolunk/

podium