Felvételi a Pódium Tánc- és Balettiskolába

Felvételi a Pódium Tánc- és Balettiskolába

„Csak a minőség, ami kifizetődő!”

Pódium Tánc- és Balettiskola felvételt hirdet óvodás, általános iskolás és középiskolás korúak számára. A tánciskolában korosztályonkénti tanrend szerint folyik az oktatás. A növendékek a balett és moderntáncot az alapoktól egészen haladó szintig sajátíthatják el. A hobbi táncolástól az amatőr-profi szintig mindenkinek lehetősége van a táncalapokat és haladóbb táncmozdulatokat, koreográfiákat elsajátítani, ami alapvetően a szorgalmon és a kitartáson múlik.

A tánciskolában Nívódíjas és Táncművészetért díjas táncpedagógus, valamint hivatásos táncművészek tanítanak és adják át azt a tudást, minőséget, amit a Pódium 26 éve képvisel. A hazai valamint nemzetközi sikerek alapján Magyarország egyik legelismertebb magántánciskolájává emelkedett és meghatározott szerepet tölt be a hazai táncoktatás, tehetségnevelés területén.
Az oktatásban résztvevő növendékeknek javul a figyelmük, koncentrációjuk, teherbírásuk, ami jelentősen javítja a tanulási képességüket, javítja és fejleszti mozgáskultúrájukat és a felnövekvő generációt súlytó helytelen testtartást korrigálja, megelőzi.

Beiratkozás időpontja 2020. szeptember 1-2, 15,30-tól 18,00 óráig a Pódium Tánc- és Balettiskolában.
Érdeklődni a +36703825203 telefonszámon.

 

„Ha már pénzt, időt és energiát szánsz valamire, akkor csak a minőséget éri meg választani!”

podium