Jelentkezés

Bejelentkezés balett- és táncórákra

Ajelentkezési felület létrehozásának célja kizárólag adminisztrációs feladatok megkönnyítését szolgálja, továbbá az oktatás tervezhetőségét könnyíti meg. Kérlek minden hónap 10-ig végezd el a jelentkezést.

Jelentkezés

Első lépésben, kérlek, jelentkezz be! Ha kérdésed van, keress a podiumonline2020@gmail.com e-mail címen, vagy hívd a +36703825203 telefonszámot.

Milyen órákra jelentkezik be?*

Gyerektánc kezdő 6900 Ft/hóGyerektánc haladó 6900 Ft/hóKlasszikus balett előkészítő 9000 Ft/hóKlasszikus balett II. 10500 Ft/hóModern-balett 9900 Ft/hóKortárs-Modern 10900 Ft/hóTáncművészeti „A” 11800 Ft/hóTáncművészeti „C” 11800 Ft/hó

Milyen kiegészítő órákra jelentkezik be?

Akrobatika 1300 Ft/hó (gyerektánc csoport növendékei választhatják)Spicc 2500 Ft/hó (szabadon választható, klasszikus balett tanulása után vagy vele párhuzamosan)

Fizetés módja*

ÁtutalásKészpénz

Tandíjfizetés gyakorisága*

HavontaAlkalmanként

Kérem, jelölje be az aktuálisan fizetendő hónapot/hónapokat!*

JanuárFebruárMárciusÁprilisMájusJúniusJúliusAugusztusSzeptemberOktóberNovemberDecember

Kérjük, adja meg számlázási adatait.

Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. *

Részletek

  • A havi tandíj az adott tanév egy hónapra lebontott összege.
  • A tandíj az adott hónap elsejétől annak utolsó napjáig érvényes.
  • Előző évekhez hasonlóan továbbra is egy adott tanévben 2 alkalommal, novemberben, illetve májusban kerülnek kiegyenlítésre nevezett hónapokat követő december és június hónapok tandíjai, azaz kéthavi tandíjat  kell átutalni vagy készpénzben rendezni.
  • A tandíjat minden hónap 10. napjáig kell rendezni (utalással vagy készpénzzel).
  • Utalással történő fizetést az alábbi számlaszámra kérem:

Stage Art Academy 94 Kft.
10401141-50526751-57511000
Közlemény rovatba a „Táncoktatás” szót és a gyermek nevét kérem beírni.

 

  • Számla kiállítása kizárólag az átutalás megérkezését követően történik meg.
  • Készpénzes tandíjfizetés esetén kérem a megadott napokon annak kifizetését.
  • Egyedi tandíj megállapítása esetén /testvérek/ is be kell jelentkezni növendékenként és az így megállapított díjat kell kiegyenlíteni utalással vagy készpénzzel.
  • Igazolt betegség beszámítása mindig adott hónapra vonatkozik. Kéthetes hiányzás esetén csökken a tandíj 75 %-ra az adott hónapba. Nem vonódnak össze egy adott hónap utolsó és azt követő hónap első hetei. Igazolt betegség távolléte esetén a tandíj összegébe a kieső tanórák díjai a következő hónapban kerül kompenzálásra, egyedi tandíjként megállapítva az elszámolt hónapban.
Ha többet szeretne tudni rólunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre


Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje, (Adatvédelmi tájékoztató) és részemre hírlevelet küldjön.