KÍNAI GERINCTORNA, GERINCJÓGA. Nincs távolság, csatlakozz bárhonnan, határok nélkül!

KÍNAI GERINCTORNA, GERINCJÓGA. Nincs távolság, csatlakozz bárhonnan, határok nélkül!

A Gerinc Mozgáscentrum -Eger,  – a távolság áthidalására – létrehozott egy zárt csoportot a Facebookon azon személyek számára, akik ténylegesen és nem passzív megfigyelőként tenni kívánnak valamit mozgásszervi panaszaik /nyak-, váll-, hát-, derék-, csípő-, térdfájdalmak stb.) csökkentése, megszüntetése érdekében.
A szolgáltatott mozgásformák (kínai gerinctorna, gerincjóga) mindenki számára követhetők, nincs különösen nagy eszköz és helyigényük (csak polifoam vagy jógaszőnyeg és kényelmes ruházat szükséges).
A kínai gerinctorna gyakorlatai mögött több ezer éves megfigyelés és tapasztalat van, ami igazolja hitelességüket és megkérdőjelezhetetlenségüket. A gerincjóga egy modern mozgásterápia, mely testünk és idegrendszerünk egészségének helyreállítását szolgálja anatómiai alapmozgásokra épülve. Ilyen típusú mozgásformára mindenkinek szüksége van korosztálytól, nemtől, végzett tevékenységtől, sporttól függetlenül.
Mindkét mozgásrendszer támogatja testünk öngyógyító folyamatainak beindítását, fenntartását, rendszeres gyakorlóiknál visszaigazolódik jótékony hatásuk. A hangsúly a rendszerességen van! Heti minimum 2 alkalom szükséges ahhoz, hogy testünkben elinduljanak azok a folyamatok, amelyek visszaadják vitalitásunkat, jó közérzetünket, csökkenjenek vagy megszűnjenek fájdalmaink.
A kínai gerinctorna és a gerincjóga rendszeres napi sétával kiegészítve tartósan jó egészségi állapotot tudnak biztosítani, és képesek lassítani az öregedés tüneteinek megjelenését.

Kiknek ajánlott? Mindenkinek!

Különösen azok tehetnek sokat magukért ezekkel a mozgásformákkal, akik:
• az orvosi, gyógytornászi kezelések utáni tünetmentes állapotukat kívánják fenntartani, stabilizálni és ki akarnak kerülni abból a „spirálból” ami mindig visszaviszi őket az egészségügyi rendszerbe.
• kényszertartásból eredő izom és ízületi fájdalmaktól szenvednek, de állapotuk saját megítélésük szerint még nem igényel orvosi kezelést.
Kényszer testtartásos szakmák, foglalkozások különösen a fogorvosi, irodai munka, súlyokat cipelő, pakoló munkakörök, az asszimetrikus sporttevékenységek (vívás, kézilabda stb.).

Mennyi ember szájából hallani, különösen a beteg, idősebb korosztálytól, hogy „Csak egészség legyen!” Ők már tudják, hogy az egészség adja meg azt a szabadságot, amely lehetővé teszi, hogy ne válj kiszolgáltatottá, rendszeres látogatójává az egészségügyi rendszernek, azt az időt töltsd inkább szeretteiddel.
Rendszeres testmozgással elkerülheted, hogy gyógyszerek vásárlására költsd a pénzedet. Helyette inkább utazz, szerezz élményeket, Élj!

A döntés a Te felelősséged!
Használd ezt a tudást, mint lehetőséget, vedd kezedbe az irányítást!

„A legnehezebb dolog mindig a döntés, a többi már csak kitartás dolga!”

Jelentkezz be itt és várlak az óráimon!

György Attila
alternatív mozgás- és masszázsterapeuta

podium