Miért a Pódium?

Miért a Pódium?

A Pódium Tánc- és Balettiskola idén tölti 25-dik születésnapját. Az elmúlt negyedévszázad alatt több 1000 növendék fordult meg az iskola falain belül. Voltak, akik csak rövid ideig, de akadtak olyanok is, akik elköteleződésükkel, szorgalmukkal és kitartásukkal akár másfél évtizedet meghaladóan koptatták a Pódium balettpadlóit és értek el hazai, illetve nemzetközi sikereket. Ez az iskola nem egy hétköznapi értelemben vett oktatási intézmény, attól sokkal többet jelent a növendékek számára. A jellem formálása, a testtudat fejlesztése, valamint a tánc és zene kapcsolatának megismerésén túl igazi barátságok, kapcsolatok jöttek/jöhetnek létre, ahol a kicsik példaképeket találhatnak a nagyok között. Az együtt töltött évek összekovácsolják a növendékeket, megtanulják tisztelni egymást és tanáraikat, és a légkör sokkal bensőségesebbé tud válni, olyan, mint egy nagy családban.
Amit itt megélhetnek a növendékek a szorgalmukkal, kitartásukkal, azt az élet más területeire is sikeresen tudják konvertálni. Légy te is részese ennek az iskolának, írd meg történetedet a Pódiumban, de az első, hogy gyere el a beiratkozásra 2018. szeptember 4-én és 5-én 15,00-18,00-ig.

Helyszín:  Pódium Tánc- és Balettiskola Eger, Grónay u. 9. /régi Három Farkas Étterem helyén/. Bejárat Deák Ferenc út felől.

podium