Nyak- és derékprotokoll masszázs

Masszázsterápiák tekintetében kuriózumnak számítanak az úgynevezett protokollos masszázsok.

A nyaki problémák hátterében leggyakrabban a túlzottan feszes izmok és a nyaki gerinc szakasz elváltozásai állnak. Klinikai megfigyelések bizonyítják, hogy a fejfájások jelentős részét a nyak izomzatának nem megfelelő állapota okozza. A nyak izmai között szövevényesen elhelyezkedő idegszálakat és érhálózatot a túlzottan feszes izmok nyomás alatt tartják, amelyekre az idegek fájdalommal reagálnak, keringési zavarokat produkálnak, a csontos képleteket elhúzzák.

A derékfájdalmak hátterében is szoros összefüggés mutatható ki az izmok tartós feszülésével, az ülőideg nyomás alá helyeződésével. Az izmok tartós összehúzódása – ami önmagában is már fájdalmas lehet – mozgáskorlátozottságot eredményez.

Tovább György Attila oktató bemutatkozására

Dr. Papp János Phd. hagyományos kínai orvos által kifejlesztett egyedülálló módszerek az úgynevezett protokoll eljárások ötvözik a modern nyugati osteopátia, és a hagyományos kínai orvoslás manuálterápiás módszereit. A meghatározott sorrendben végzett lazító és nyújtó fogások, valamint a kinesiotape és a fülakupunktúra együttes alkalmazása biztosítja a gyors és eredményes állapotjavulást.

A nyakprotokoll szerves részét képezi a vállak, a karok, a nyak, a mellkas, valamint a tarkó, a derékprotokoll pedig az alsóvégtag, csípő, farizmok, gerinc melletti izmok és a hasizmok szakszerű masszázsa, illetve kimozgatása.

Mindezen területekre a protokollos eljárások komplex módszert tartalmaznak, amelyet lépésről lépésre alkalmaz a hozzáértő terapeuta, és így a kb. 1,5-2 órás folyamat végére egy teljesen kilazított terület hozzájárul az állapot javulásához.

Miután az izmok egymással összefüggésben vannak, ezért például egy nyaki protrúziónál nem elég csak az adott területet kilazítani. Az esetlegesen hozzá tartozó vádli, karok, ujjak kilazítása is ugyanannyira fontos kell, hogy legyen.

A protokollos eljárások több módszert (TuiNa, Craniosacral, Dorn, Kineziotape stb.) ölelnek fel, amelyek nem azonosak az egyszerű lazító, wellness típusú masszásokkal. A protokollos masszázsok célja az öngyógyító folyamatok aktiválása, a fájdalom a mozgáskorlátozottság csökkentése, megszüntetése.

Áraink

  • Nyak- és derékprotokoll masszázs (90-120 perc): 12 000 Ft/alkalom
  • Nyak- és derékprotokoll + Evminov gerinctorna: 14 000 Ft/alkalom

Jelentkezés

A masszázzsal kapcsolatban személyes kapcsolatfelvétel szükséges. Jelentkezés a +36 70 382 5204 telefonszámon, a gerincjoga@podiumtanc.hu e-mail címen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges.

Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. (Adatvédelmi tájékoztató)

Ha többet szeretne tudni rólunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre


Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje, (Adatvédelmi tájékoztató) és részemre hírlevelet küldjön.