Tóth Rebeka

Tóth Rebeka

táncművész, táncpedagógus asszisztens

Képzettségek
  • 2015-től – Magyar Táncművészeti Főiskola, táncos és próbavezető szak, modern szakirány
Óratípusok

Gyerektánc, táncgimnasztika, modern tánc, klasszikus balett

Elérhetőség
  • Telefon: +36 20 927 3588
  • E-mail: podium.trebeka@gmail.com

Rólam

A Magyar Táncművészeti Főiskola másod éves modern tánc szakos hallgatója vagyok.

Kisgyerekkorom óta táncolok és táncos pályafutásom egyik meghatározó állomása volt a Pódium. Itt kezdtem el megismerkedni a klasszikus balett és a modern tánc alapjaival, megtanultam mi a kemény munka, mit jelent a minőség. Ezek inspiráltak és segítettek hozzá a Győri Táncművészeti iskolába való felvételemhez, illetve ottani tanulmányaimhoz. Győrben a mindennapos balett-tréning mellett megismerkedtem a különféle modern tánctechnikákkal és mestereim ösztönzésére döntöttem úgy, hogy folytatom tanulmányaimat a Táncművészeti Főiskolán. Az iskolai tanulmányok mellett saját elhatározásból jártam el kortárstánc kurzusokra, ahol még több különféle stílust sajátítottam el.

Nagy örömmel tölt el, hogy ismét a Pódium tagja lehetek és átadhatom a gyerekeknek mindazt, amit eddig megtanultam. Szeretek tanítani, szeretek bemenni a táncterembe és szeretem, amikor viszont látom a növendékeken azokat a mozdulatokat, formákat, amiket tőlem tanultak. Számomra fontos, hogy a növendékek ne csak a tanárt lássák bennem, hanem azt a személyt is, akihez bármikor bizalommal fordulhatnak. Hiszem, hogy sokat tudok adni még tanítványaimnak, ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy ők is sokat adhatnak még nekem.

Ha többet szeretne tudni rólunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre


    Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje, (Adatvédelmi tájékoztató) és részemre hírlevelet küldjön.