Róma után Riminiben is jól szerepeltek a Pódiumos lányok!

Róma után Riminiben is jól szerepeltek a Pódiumos lányok!

A Pódium Tánc- és Balettiskola növendékeinek újabb két csoportja mérette meg magát nemzetközi versenyen. Május második felében a Riminiben megrendezésre kerülő rendezvényen közel egy tucat ország több száz táncosa vett részt.

A Modern Haladó és Táncművészeti „B” csoport tagjai több koreográfiát mutattak be. A sűrű mezőnyben két koreográfia, a klasszikus balett és kortárs-modern formációban minimális pontkülönbséggel lettek másodikok.
Két másik kategóriában, kortárs-modern szóló illetve csoportban a dobogó harmadik fokát megérdemelten gyűjtötték be.
A kecsegtető eredmények bizakodóan mutatják, hogy a Pódiumban több mint egy évtizede kiemelkedően szereplő növendékek után, az őket követő korosztályok is megérettek arra, hogy a hazai versenyek mellett nemzetközi színtérre lépjenek.
A Pódium növendékei a szép eredményeknek köszönhetően növelték mind a Pódium Tánc- és Balettiskola, mind Eger város rangját és népszerűségét.

Gratulálunk a lányoknak a szép eredményekhez és köszönjük a szülői támogatást, amely nélkül e sikerek nem jöhetett volna létre.

A Pódium Tánc- és Balettiskola jellemzően saját erőből, szülők, kis vállalkozók támogatásból igyekezett megoldani a céljaik megvalósítását, a tehetséges növendékek felemelését, versenyeken való részvételt, ami továbbra is jelentős anyagi forrásokat igényel. Mozgásterük szűkös. Ennek előteremtése minden évben elsődleges feladat. Sajnos anyagi körülményeik miatt csak rövid távra tudnak tervezni és szeretnének az év második felében illetve jövőre is eljutni nemzetközi versenyekre, ahonnan az elmúlt években is elhozták az első, második helyezéseket.

Kérlek, amennyiben anyagilag megteheted és téged önzetlen szándék vezérel, támogatásoddal (ha csak kisebb összeg is) segítsd megvalósítani céljaikat!
A bankszámlaszám, ahova az adományodat küldheted:

Esszencia Művészeti és Szabadidő Egyesület
K&H Bank 10401141-50526750-55871000

Előre is köszönjük!

podium