Tuina kínai masszázs

A Tuina vagyis hagyományos kínai manuálterápia a hagyományos kínai orvoslás szerves részét képezi – hasonlóan a Daoyin féle mozgás és légzésgyógyászathoz -, amelyhez hagyományos kínai orvosi alapismeretek és anatómiai felkészültség szükséges. Lényegét tekintve eszköz nélkül, puszta kézzel az energiacsatornák, akupresszúrás pontok, reflexzónák, valamint az izmok, inak, ízületek kapnak szerepet a kínai masszázs során. A Tuina célzottan, mélyre és távolra hatva hatással tud lenni a belső szervekre, az összhang, a harmónia elérése céljából. Egyensúlyba hozza az anatómiai rendellenességeket, szabályozza a biológiai rendszer belső energia állapotát és serkenti a szervezet veleszületett öngyógyító képességét.

Alapját képezi sok modern terápiának, a kiropraktikának, a fizióterápiás manipulációknak is.

Világszerte sok ember veszi igénybe a Tuina masszázst, hogy enyhítsen a hát- és derékfájásán, gerincpanaszán, térdproblémáin, merev nyak, befagyott váll okozta mozgáskorlátozottságon, hogy csak néhányat említsünk. A felsorolt problémák hátterében jellemzően mozgásszegény életmód, a test egyes részeit túlterhelő mozgásformák, pszichés terhelések és egyéb okok állhatnak.

Tovább György Attila bemutatkozására

Áraink

 Masszázs  Időtartam  Alkalom  Ár
Tuina masszázs
 90 perc  1 alkalom 10 000 Ft
Tuina nyak- és vállmasszázs
 60 perc  1 alkalom 8000 Ft

Hatékony gerincprevenciós, -rehabilitációs alkalmazások

Alkalmak száma Ár
Tuina nyak- és vállmasszázs + Evminov gerinctorna
1 alkalom 10 000 Ft
Tuina masszázs (90 perc) + Evminov gerinctorna
1 alkalom 12 000 Ft

Az Evminov gerinctornáról ITT olvashat részletesen.

Bejelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével vagy a +36 70 382 5204-as telefonszámon, illetve a gerincjoga@podiumtanc.hu e-mail címen jelentkezhet masszázsra vagy fordulhat hozzánk kérdéseivel.

Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. (Adatvédelmi tájékoztató)

Ha többet szeretne tudni rólunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre


Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje, (Adatvédelmi tájékoztató) és részemre hírlevelet küldjön.