Újabb bizonyítéka a minőségi oktatásnak a Pódiumban, Szalóki Anna több mint nyertes lett, még választhat is!

Újabb bizonyítéka a minőségi oktatásnak a Pódiumban, Szalóki Anna több mint nyertes lett, még választhat is!

A Pódium Tánc- és Balettiskolában 23 éve kezdődött el a táncművészeti képzés, Barta Dóra Harangozó Gyula-díjas, érdemes művész és Mirkóczki Zita nívódíjas táncpedagógus vezetésével, alapításával. Mára az iskola egyértelmű védjegyének számít a minőség, a magas színvonalú képzés.

A Pódiumban felmenő rendszerű oktatás folyik, életkornak és testi adottságoknak megfelelően. Minden gyereknek megadatik a lehetőség, hogy elköteleződésével, kitartásával és szorgalmával kiemelésre kerüljön, magasabb szintre emelje tánctanulását. Ezen növendékek közé tartozik Szalóki Anna, aki 4 éves korától tagja a Pódium Tánc- és Balettiskolának. Közel 10 éve tanulja a klasszikus balettet és a modern táncot. Anna mindig is a szorgalmas növendékek közé tartozott. Tiszteli oktatóit és érti mit jelent alázatosnak lenni a tánchoz, társaihoz. Soha nem hagyta cserben a Pódiumot, mint nevelő iskoláját.

Elhatározása alapján jelentkezett a győri illetve pécsi táncművészeti szakközépiskolába, végül a legjobbak között végzett a többfordulós felvételin. Mindkét intézménybe felvételt nyert! Anna, különösen az utolsó két hónapban – januárban és februárban – időt, energiát nem kímélve készült a felvételire, az eredmény pedig igazolása a hosszú, illetve rövidtávon is elengedhetetlen kitartásának és a gondoskodó szakmai környezetnek, ahonnan tudását megszerezte.

Gratulálunk Szalóki Annának! Legyen ő is példaképe minden leendő vagy meglévő pódiumosnak, hogy csak is a minőségi munka a minőségi oktatás a kifizetődő mind a gyerekek és a szülők számára.

Csak a Pódium! Mi más!

podium