Torna Thera szalaggal

AThera-Band progresszív, folyamatosan változó ellenállású rugalmas gumiszalag. Kedvező élettani hatással van az ízületekre, a folyamatosan változó nagyságú ellenállás a mozdulatok, gyakorlatok során nem gyakorol nyíróerőt a porcfelszínekre. A szalaggal elsősorban erősítő, alakformáló edzés végezhető.

Alakformálás

Nagy ismétlésszámmal és kisebb ellenállással szemben végzett edzés, több szériát végrehajtva testtájanként. Feszes és erős izomzat érhető el. Az izomzat erősödése már néhány hét után érezhető

Jóga alapú stretching

Azaz szó szerinti fordításban nyújtás, amely gyakorlatok magába foglalják ugyanazon izom- illetve izomcsoport izometriás (elmozdulás nélküli) izomerősítését majd nyújtását. Kontraktúrás (rövidült) izmot kialakíthat hosszan tartó statikus testhelyzet (ülés, állás), illetve helytelen testtartás. Az izom és ízületek rugalmasságának megtartása és fejlesztése szükséges ahhoz, hogy a megfelelő izomzat erő- és állóképessége növekedjen, és az izommozgás harmonikus legyen. A jógagyakorlatok hatása által megerősödik, tartóssá válik az ember egészsége, és még a várható élettartam is megnő.

Időpont
  • Jelenleg nincsenek ilyen tornánk, de más alakformáló óráinkon használjuk a Thera-szalagot.
Néhány praktikus

információ

  • nincs szükség bejelentkezésre
  • ha bármilyen egészségügyi problémád van kérlek oszd meg az órát tartó edzővel
  • kényelmes ruhát hozz magaddal, amiben jólesik a mozgás, cipő nem kell egy meleg zokni is megteszi
  • érkezz az óra előtt 5-10 perccel
  • az öltöző koedukált, de az öltöző fülke biztosítja a kényelmes átöltözést
Ha többet szeretne tudni rólunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre


    Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje, (Adatvédelmi tájékoztató) és részemre hírlevelet küldjön.