Super patch tapaszok

AA Gerinc Mozgáscentrumban a hatékony manuális módszereken és korszerű eszközparkon túl egy újabb, rendkívül hatékony technológiának az alkalmazása került bevezetésre.

A technológia egy hajszálvékony tapaszban rejlik, amely az életünk széles skáláján segíthet. A stressztől és a rossz alvástól kezdve a fáradtságon át a krónikus fájdalomig, a mozgásproblémáktól kezdve a mentális problémákig, és még számos területen fejtik ki áldásos hatásukat. Például az erő növelésével és a koncentráció javításával a sportteljesítményt is nagymértékben növelhetjük! A tapaszok rendkívül gyorsan kifejtik hatásukat.

A mai felgyorsult világunkban már túl kell lépni azon a gondolkodáson, hogy egészségünk helyreállításához, fenntartásához, fokozásához valami anyagot (gyógyszert, gyógyhatású készítményeket) be kell venni, azaz valamilyen hatóanyagot juttatunk a szervezetünkbe. Az ilyen megoldások esetén számolni kell a mellékhatásokkal.

EZ AZ ÚJ TECHNOLÓGIA NEM INVAZÍV, SEMMILYEN KEMIKÁLIÁT, SEMMILYEN HATÓANYAGOT NEM TARTALMAZ! 100%-ban természetes és kockázatmentes! Gyerekeknél és terhes anyáknál is alkalmazható!

Kiknek javasolom megismerésére?

  • Mindenkinek, aki javítani akar saját testi állapotán.
  • Minden olyan nyitott személynek, (orvosok, pszichológusok, terapeuták, természetgyógyászok, gyógytornászok, wellnes, fittnes, edzői munkakörbe dolgozók) akik emberekkel foglalkoznak.

A technológia tudományosan igazolt, Kanadában és az Egyesült Állomokban már több mint 6 éve használják. A tapasz FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-engedélyeztetési Hivatal) engedéllyel rendelkezik, az FDA jóváhagyása nélkül semmilyen élelmiszer vagy gyógyszer nem kerülhet forgalomba.

DEFEND

DEFEND

Immunerősítés – Az egészség védelme!

FREEDOM

FREEDOM

Fájdalomcsillapítás – A teljes felszabadulás

PEACE

PEACE

Stresszkezelés – Nyugalom és kiegyensúlyozottság

FLOW

FLOW

Koncentráció – Összpontosíts, ahogy még soha!

IGNITE

IGNITE

Egészséges testsúly – Egyensúlyban önmagunkkal!

FOCUS

FOCUS

Fókuszálás – Tanulj, láss tisztán!

LIBERTY

LIBERTY

Mozgássegítés – A testműködés harmonizálása

Érdeklődés / Vásárlás

Az alábbi űrlap kitöltésével vagy a +36 70 382 5204-as telefonszámon, illetve a aiykivarah@gmail.com e-mail címen bátran kérdezhet tőlem vagy megrendelheti a tapaszt.

György Attila

    Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. (Adatvédelmi tájékoztató)