FREEDOM Super Patch tapasz

Rengetegen szenvednek napi szinten fájdalommal, és ennek enyhítésére különböző hatóanyag tartalommal bíró gyógyszert és egyéb készítményeket használnak alkalmanként vagy tartósan évek óta. Gondoljunk bele, mindez milyen szinten felborítja emésztőrendszerünket, bélflóránkat, ami további készítmények szedését indokolja.

Ezekre a megoldásokra nyújthat alternatív megoldást FREEDOM néven forgalomban lévő tapasz. Ez a hatóanyag nélküli, 100%-ban természetes technológia az akut fájdalmakat nagyon rövid időn belül – akár azonnal – képes megszüntetni vagy jelentős mértékben csökkenteni. A hosszabb ideje fennálló krónikus fájdalmaknál lépésről-lépésre haladva kezdi harmonizálni a tüneteket. Nem álmosít és akár egy 24 órás segélyszolgálatnak is betudható. Nincs kontraindikáció, a csecsemőtől kezdve a várandós kismamák, pacemakerhasználók is alkalmazhatják.

Kinek ajánlott?

Mindenkinek, akinek fájdalom jelzései vannak.

Érdekel a tapasz

Tapasztalatok

A tapasz használatával kapcsolatban több pozitív visszacsatolás érkezett.

Munkám során személyesen is meggyőződtem róla, hogy mozgásszervi panaszok esetén, rendkívül hatékony. A #LIBERTY és #FREEDOM tapaszkombinációk lehetőséget adnak arra, hogy a fájdalom miatt visszafogott mozgások, célirányosan betanított tornával, gyorsabb állapotjavulást, illetve számtalan esetben azonnali fájdalom megszűnést eredményeztek.

Egy ilyen tapasz a váratlan, fájdalmas helyzetekre is nagy segítség lehet!

Érdeklődés / Vásárlás

Az alábbi űrlap kitöltésével vagy a +36 70 382 5204-as telefonszámon, illetve a aiykivarah@gmail.com e-mail címen bátran kérdezhet tőlem vagy megrendelheti a tapaszt.

György Attila

    Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. (Adatvédelmi tájékoztató)