Gerinc mozgáscentrum

GERINCJÓGA ÉS KÍNAI GERINCTORNA ONLINE IS!

Gerincjóga

Gerincjóga

Alap és haladó alkalmak

Evminov gerinctorna

Evminov gerinctorna

Komplex gerincprevenciós, -rehabilitációs módszer

Kínai gerinctorna

Kínai gerinctorna

A Daoyin kínai gerinctorna a gerincproblémák megelőzésére és korrekciójára felnőtteknek és serdülőknek

Tuina kínai masszázs

Tuina kínai masszázs

Hát- és derékfájás, gerincpanasz, térdprobléma, merev nyak, befagyott váll esetén

MI SZÜKSÉGES AHHOZ, HOGY ÁLLAPOTODBAN JAVULÁS KÖVETKEZZEN BE?

Kattints és megtudod!

Órarend

(érvényes: 2021. augusztus 25-től)

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
Gerincjóga
 19:00-20:25
(max. 12 fő)
Kínai gerinctorna
 18:30-19:40
(max. 12 fő)
 Az órák kizárólag prevenciós célzatúak. Amennyiben diagnosztizált, konkrét gerincbetegséged (leggyakoribb: porckorongsérv) van, üljünk le személyesen és beszéljük át. Amennyiben van MRI vagy CT felvételed, lelettel együtt, akkor fontos, hogy azt rendelkezésemre bocsásd.

Áraink

Napijegy Havi bérlet Havi bérlet
Ár
2300 Ft  8000 Ft

(2000 Ft/alk.)

 12 000 Ft

(1500 Ft/alk.)

Alkalom
 1 alkalom  4 alkalom  8 alkalom
Érvényesség
 1 nap  1 hónap  1 hónap

A bérletek és napi jegyek egyaránt felhasználhatóak gerincjóga és kínai gerinctorna alkalmainkra!

Kedvezmények
 • Első alkalommal a napijegy 1000 Ft.
 • Természetgyógyász végzettséget szerzet és aszerint tevékenykedők /mellékállásban, főállásban/ a bérlet árából 10 % kedvezményt kapnak. A kedvezmény az óradíjakat nem érinti!
Néhány praktikus

információ

Foglalkozáson való részvétel

 • A Gerinc mozgáscentrum óráin alkalmi óradíj fizetésével, illetve havi bérlet vásárlásával vehetsz részt.
 • Bérlet vásárlásának szándéka esetén javasolt annak végig gondolása, hogy a vásárlástól számított egy hónapon belül lejárásra kerül-e. Alkalmak lesznek rá, rajtad múlik, hogy lejárod-e.
 • Az órák látogatásokhoz (kivéve: serdülő illetve nyugdíjas órák) javasolt az előzetes bejelentkezés óra foglalás céljából, mivel a teremkapacitása véges. Teremkapacitását meghaladó létszám esetén, előnyben vannak az órára bejelentkező bérletesek. Bérlettel rendelkezők az óra tartásának a napján, legkésőbb az óra megkezdése előtt egy óráig jelentkezhetnek be óra foglalás céljából nevük elküldésével SMS formában. Bérlettel nem rendelkezők (első alkalmasok, alkalmanként járok) az óra kezdése előtti egy órában tudnak bejelentkezni a fenn maradó üres helyekre. Telefonszám: +36703825204.
 • Bérlettel bejelentkezők az óra foglalást az óra megkezdése előtti egy óráig lemondhatja. (pl. 18.00 órai kezdés esetén 17.00 óráig mondhatja le az óra foglalást)
 • Teremkapacitás maximális létszámát elérő jelentkező esetében az a bérletes, aki bejelentkezik, de nem jön el és az óra kezdete előtt egy óráig nem mondja le, ezzel mások elől a helyet elveszi, az órán részt vettnek tekintendő.
 • Az a bérletes, aki nem jelentkezik be az órára és úgy érkezik, hogy a teremkapacitását meghaladó létszám feletti, sajnos nem tud az nap részt venni a foglalkozáson.

Adatlap

 • Ha első alkalommal jössz, akkor lehetőleg még az első órán való részvétel előtt töltsd ki ezt ADATLAPOT, és hozd magaddal.

Az óratípusokról általános információ

 • A kínai gerinctorna és a gerincjóga jellemzően csoportos mozgásterápiaként működik, amely a nyugati gondolkodású emberek számára teljes mértékben befogadható elemeket tartalmaz. Céljuk a fizikai test egészségének helyreállítása, helyes légzés elsajátítása, stresszoldás, relaxációra való képesség javítása.
 • A gerincjóga nem öleli fel a klasszikus jóga teljes eszköztárát, ezért a gyakorlatok mindenki számára elvégezhetők. Az órák nem tartalmaznak továbbá az emberek többségének komfortzónáján kívül eső mantrázásokat, meditációkat, jógában használatos speciális légzőgyakorlatokat, jógikus életszemléleti filozófiai gondolatok terjesztését.
 • A kínai gerinctorna 65-70 perces a gerincjóga 85-90 perces foglalkozások, amelyekhez bárki be tud kapcsolódni.
 • Az alap vagy kezdő gerincjóga óra elsősorban terápiás célzatú, mindenféle előképzettség nélkül látogatható, nem igényel extra laza izmokat.
 • A haladó gerincjóga óra anyagába a hatha jóga erősebb ászanái is megjelennek, ami nagyobb terhelést jelent a gyakorló számára.

Öltözet és egyéb

 • Kényelmes ruhát célszerű viselned, egyéb eszközt (jógamatrac, pléd) biztosítok!
 • A gyakorlóruha lehetőleg nadrágból és egy rövid ujjú felsőrészből (ez lehet atléta is), álljon. Nem szükséges, de ezt belátásodra bízom, hozhatsz magaddal egy hosszú ujjú pólót vagy melegítő felsőt, mivel használok erős gyakorlatokat, ami után kimelegszel, viszont a relaxációnál szükség lehet egy melegebb felsőre, akár zoknira is.
 • Célszerű a kezdés előtt kb. 5-10 perccel érkezni.
 • Nem javasolt az étel fogyasztása a foglalkozások előtt legalább 2 órával és utána is várj egy keveset!
 • Óra közben nem ajánlott inni, viszont utána bőven vegyél magadhoz folyadékot, lehetőleg szénsavmentes forrásvizet!
  Amennyiben nem tudsz az óravégi relaxáción maradni, (ami az óra legjobb eleme és a leghatékonyabb stresszoldó és vitalizáló) mert esetleg vidéki vagy és megy a busz, akkor a belső öltözőből átöltözés céljából a cuccaiddal együtt gyere ki a külső öltözőbe.
Ha többet szeretne tudni rólunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre


  Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje, (Adatvédelmi tájékoztató) és részemre hírlevelet küldjön.