PEACE Super Patch tapasz

„A belső béke azzal a pillanattal kezdődik, amikor eldöntöd, hogy nem engeded más személynek, vagy eseménynek irányítani az érzelmeidet.”

Vajon hányan vagyunk képesek irányítani az érzelmeinket? Mindig történhetnek olyan események, amelyek kibillenthetnek a lelki egyensúlyunkból. Egy nem harmonikus párkapcsolat, egy feszültségekkel teli munkahely, a különböző verseny-, illetve vizsgahelyzetek, egy orvos által közölt diagnózis okozta sokk, egy szeretett személy elvesztése, pénzügyi nehézségek és még lehetne sorolni. Az ilyen és hasonló élethelyzetek szinte kivétel nélkül mindenkit megérinthetnek érzelmileg, kialakulhat egy folyamatos stresszhelyzet, amibe beleragadunk, testünk pedig túlélő üzemmódba kapcsol.

Szaporábbá válik a pulzus, végtagjaink kihűlhetnek, kényszeres gondolkodás alakul ki a probléma megoldásával kapcsolatban, a pihentető mély alvást felváltja a felszínes, gyakoribbá válhat az éjjel 2-3 óra körüli felébredés.

Egyszer csak megjelenik a magas vérnyomás magas pulzussal, szívritmuszavar és már benne is vagyunk az egészségügyi ellátórendszer nem kívánatos bugyraiban. Elindul az antidepresszánsok, vérnyomáscsökkentők folyamatos szedése, akár életünk végéig. Úgy gondolom, senki nem erre a folyamatra vágyik. A sok gyógyszer – mint ismert – rengeteg mellékhatást és egyéb tünetet tud eredményezni.

Ebben nyújthat alternatív megoldást a 100%-ban természetes, hatóanyag nélküli, PEACE névre keresztelt tapasz.

A tapasz használata segíthet a stressz kezelésében, csökkentésében, nyugodt (nem leszedált) állapotot eredményezhet szinte másodpercek alatt.

Krónikus jelzéseknél előfordulhat, hogy hosszabb idő szükséges. Ami nagyon fontos, nem álmosít, ezért adott tevékenységünket szorongás nélkül, kiegyensúlyozottabban, nyugodtabban tudjuk végezni. Természetesen lehet az az élethelyzet, amikor szükséges szakorvosi ellátást igénybe venni, de ne jussunk el ebbe az állapotba és ne mérgezzük testünket mindenféle kemikáliával. Keressük a természetes megoldásokat.

Érdekel a tapasz

Tapasztalatok

A tapasz használatával kapcsolatban több pozitív visszacsatolás érkezett. Három példán kívánom szemléltetni.

24 éves egyetemi hallgató több éve szorongásos tüneteket produkált, ami emésztőrendszerét már teljesen leamortizálta. Kialakult egy állandó „gyomorideg”, ami a hétköznapi életét jelentősen megnehezítette. Minden olyan helyzetben, amikor teljesíteni kellett (vizsga, kiselőadások), felerősödtek a gyomorpanaszok, fokozódott a szorongás. Egy ilyen helyzetben került felhelyezésre a PEACE tapasz. Kb. 30 perc elteltével jelezte, hogy a „gyomoridege” kb. 90%-kal csökkent és sokkal nyugodtabb állapotba került. Nem görcsölt rá a tanulásra. 3 nap elteltével szinte teljesen megszűnt a „gyomoridege”, szorongásos tünetei minimálisra csökkentek, nyugodtabban tanult.

Egy 33 éves hölgy párkapcsolati, illetve munkahelyi nehézségekkel küzdött. A tapasz először munkahelyi feszültségek után került felhelyezésre. Tájékoztatása szerint: „Tegnap munka előtt felragasztottam a ‘nyugis’ tapaszt, mert kellett. Azóta nagyon jól érzem magam, a belső ideg abba is maradt kb. azonnal, azóta pedig már teljesen nyugodt vagyok minden értelemben.”

Utolsó példaként egy 54 éves hölgy tapasztalatát osztom meg. Egyszerre magas pulzusszámmal (100-as) és magas vérnyomással (160/100) küzdött. A kardiológiai vizsgálat semmi szervi elváltozást nem mutatott ki. Ezt követően helyezte fel a PEACE tapaszt az otthonában egy másikkal kombinálva. Visszajelzése alapján estére 110/80-as lett a vérnyomás,a a pulzusa pedig 65-ös, amire emlékezetem szerint azt mondta: „nem is emlékszik, hogy mikor volt neki ennyi”. Azóta is jól érzi magát kisebb „kilengésekkel”, de tisztába van vele, hogy egy ilyen krónikus állapotnak a harmonizálása nem megy csettintésre. Nagyon elégedett a tapaszokkal és további tapaszok megismerését helyezte kilátásba.

Érdeklődés / Vásárlás

Az alábbi űrlap kitöltésével vagy a +36 70 382 5204-as telefonszámon, illetve a aiykivarah@gmail.com e-mail címen bátran kérdezhet tőlem vagy megrendelheti a tapaszt.

György Attila

    Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. (Adatvédelmi tájékoztató)