DEFEND Super Patch tapasz

Immunrendszerünk folyamatos munkára van fogva, különösen az elmúlt évek járványa miatt. Manapság sem könnyebb a helyzet, egyre több ember küzd légzőszervi jelzésekkel. A tünetek képesek ledönteni még a legedzettebb embereket is. Megéljük a kellemetlen izom- és ízületi fájdalmakat, arcüregi telítettséget, égő torokérzést, nehéz nyelést, ami sok esetben lázzal van kombinálva. Egészségük visszaszerzéséért nagyon sokan indokolatlanul gyógyszerekhez nyúlnak, szabadulnának a tünetektől, ami még lehetne egy belénk kódolt természetes reakció is. Igen, van az az állapot, amikor már szükséges a gyógyszerek igénybevétele, de egy tudatosabb életmóddal elkerülhetjük testünk mérgezését, illetve a kellemetlen mellékhatásokat. Ebben nyújthat alternatív megoldást a 100%-ban természetes, hatóanyag nélküli, DEFEND névre keresztelt tapasz.

A tapasz a testi jelzések megjelenése után történő alkalmazása felerősíti testünk öngyógyító folyamatait, rövidebb regenerálódási időn belül visszaállhat a tünetmentes, egészségi állapot. A DEFEND tapasz használata harmonizálja az immunrendszerünket, jobb keringést eredményezhet, emelheti a vér oxigén szintjét, továbbá egyéb szervi problémák kezelésében nyújthat támogatást. Allergia, asztma tüneteinek enyhítésében hatékony támogatást nyújthat, valamint vírusok, fertőzések gyorsabb leküzdésében közreműködhet.

Érdemes beszerezni a DEFEND tapaszt különösen, akik közösségben töltik napjaikat, sok emberrel találkoznak, foglalkoznak. Egy golyóálló immunrendszer a mi védelmi bástyánk.

Érdekel a tapasz

Tapasztalatok

A tapasz használatával kapcsolatban több pozitív visszacsatolás érkezett.

Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett kisgyermekes szülök köréből, akik a gyermekeik légzőszervi jelzéseinek megjelenése után kezdték el használni a DEFEND tapaszt. A korábbi hasonló esetekhez viszonyítva a tünetek nagyon gyorsan szinte teljesen megszűntek, így hamar visszakerülhettek a közösségbe és nem kellett kemikáliát alkalmazni.

Felnőtt férfi beszámolója alapján, influenza jellegű tüneteket észlelt. Fejfájás, izom és ízületi fájdalmakkal, légzéskor bordakörüli fájdalom, mint akinek tüdőgyulladása volna, arcüreg telítettség és hőemelkedés, éjszakai nagyon erős izzadással. A korábbi antibiotikumos kezelés nagyon sokáig gyomor problémát okozott, ezért nem akarta ugyan azt végig csinálni. Elmondása szerint a DEFEND tapaszt használta egy másik tapasszal kombinálva, illetve gyógyteát fogyasztott. Ami meglepte, hogy nem gyengült le, a testhőmérséklete nem emelkedett 37,5 fölé, ami máskor 39 körül szokott lenni. Állapota pár nap alatt jelentősen javult és vissza tudott menni dolgozni. Ott szembesült, hogy kollégái is hasonló tünetekkel vannak még táppénzen. Az első táppénzről visszaérkező kollégája másfél hétig küzdött a tünetekkel.

Érdeklődés / Vásárlás

Az alábbi űrlap kitöltésével vagy a +36 70 382 5204-as telefonszámon, illetve a aiykivarah@gmail.com e-mail címen bátran kérdezhet tőlem vagy megrendelheti a tapaszt.

György Attila

    Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. (Adatvédelmi tájékoztató)