FLOW Super Patch tapasz

Az összeszedettség ereje! A mentális folyamatok megtámogatója! A nyugalom érzése tölti el az embert, amikor elmerülten tud figyelni valamire, benne van az „áramlásba”, minden jobban megy. Erre nyújt alternatív megoldást a 100%-ban természetes, hatóanyag nélküli, FLOW névre keresztelt tapasz.

A tapasz használata fokozza a figyelmet, jobb memóriát tisztább gondolkodást eredményezhet. Javíthatja szervezetünkben a nyirok és vérkeringést. Használata egyúttal csökkentheti a szorongást.

Kinek segíthet a FLOW tapasz?

Jó hatással lehet az ADHD az ADD, az autizmus, az SM, a Parkinson, a demencia, a poszttraumás stressz, illetve az agyi köd állapotainak javítására. Agyi funkciók serkentésével lassíthatja a kognitív hanyatlást, szellemi leépülést. Kombinálva más tapaszokkal nagyban javíthatja életünk minőségét.

Érdekel a tapasz

Tapasztalatok

Sok pozitív visszajelzés érkezett már hozzám a tapasz használatával összefüggésben, illetve külföldi oldalakon is bőven olvasható belőle. Ennek ellenére saját tapasztalatomat fogom megosztani

85 éves, súlyosan demens édesanyám volt a tesztelés alanya. Sajnos Ő már idősek otthonába tartózkodik, és ott helyeztem fel a FLOW tapaszt. Jelen folyamatnál ott volt egy klinikai szakpszichológus is. A tapasz felhelyezése után az a fejét addig félrefordítva tartó édesanyám lassan kezdte a fejét felém fordítani, rám nézett, egyszer csak: „Fiam! Unokáim merre vannak?” Egyre kommunikatívabbá kezdett válni. Meglepő volt, hogy a hangereje nőt. Mondandója előtt látni lehetett a fókuszáltságot. Úgy gondoltam, letesztelem, mikor született, kik a szülei, hol lakot stb.

Meglepetésemre a kérdéseim 90%-ára tudott válaszolni. Sajnos az elhelyezése miatt nem sikerült megoldani a rendszeres használatot, illetve ez a lehetőség nem bírt támogatással az intézményben.

Viszont, akik otthon észlelik idős hozzátartozóikon a szellemi hanyatlást, tapaszkombinációval véleményem szerint lelassítható a folyamat.

Érdeklődés / Vásárlás

Az alábbi űrlap kitöltésével vagy a +36 70 382 5204-as telefonszámon, illetve a aiykivarah@gmail.com e-mail címen bátran kérdezhet tőlem vagy megrendelheti a tapaszt.

György Attila

    Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. (Adatvédelmi tájékoztató)