Tuina kínai masszázs

A Tuina vagyis hagyományos kínai manuálterápia a hagyományos kínai orvoslás szerves részét képezi – hasonlóan a Daoyin féle mozgás és légzésgyógyászathoz -, amelyhez hagyományos kínai orvosi alapismeretek és anatómiai felkészültség szükséges. Lényegét tekintve eszköz nélkül, puszta kézzel az energiacsatornák, akupresszúrás pontok, reflexzónák, valamint az izmok, inak, ízületek kapnak szerepet a kínai masszázs során. A Tuina célzottan, mélyre és távolra hatva hatással tud lenni a belső szervekre, az összhang, a harmónia elérése céljából. Egyensúlyba hozza az anatómiai rendellenességeket, szabályozza a biológiai rendszer belső energia állapotát és serkenti a szervezet veleszületett öngyógyító képességét.

Alapját képezi sok modern terápiának, a kiropraktikának, a fizióterápiás manipulációknak is.

Világszerte sok ember veszi igénybe a Tuina masszázst, hogy enyhítsen a hát- és derékfájásán, gerincpanaszán, térdproblémáin, merev nyak, befagyott váll okozta mozgáskorlátozottságon, hogy csak néhányat említsünk. A felsorolt problémák hátterében jellemzően mozgásszegény életmód, a test egyes részeit túlterhelő mozgásformák, pszichés terhelések és egyéb okok állhatnak.

Tovább György Attila bemutatkozására

Miben tud hatékony lenni a Tuina?

 • a nyaki gerinc fájdalmából eredő mozgáskorlátozottság oldása, megszüntetése, feszülésmentes mozgatása minden irányban)
 • váll, felkar, könyök, alkar, csukló, és a tenyér, valamint az ujjak mozgatásának rendezése, fájdalomcsillapítása
 • gerinc fájdalmainak megszüntetése, a légzés felszabadítása, a tüdő, szív, gyomor, máj és epehólyag, valamint a rekeszizom munkájának javítása, megkönnyítése
 • ágyéki gerincszakasz fájdalmának megszüntetése, a medence és a benne lévő szervek működésének javítása, egyenes és ferde hasizom, méhszalagok és belső szervek szalagjainak rugalmassá tétele, hólyagizomzat stb.
 • a csípő és a térd fájdalommentes mozgásának rendezése minden irányba
 • bokafájdalmak megszüntetése, a lábfejen lévő fájdalmas elváltozások – boltozat lesüllyedése vagy túlemelkedése, bütyök, kalapácsujj, sarkantyú stb. – okozta fájdalmak oldása, megszüntetése

Áraink

 Masszázs  Alkalom  Ár
Tuina masszázs

(célzott állapotjavítás, állapotfenntartás)

 1 alkalom 14 000 Ft

Bejelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével vagy a +36 70 382 5204-as telefonszámon, illetve a gerincjoga@podiumtanc.hu e-mail címen jelentkezhet masszázsra vagy fordulhat hozzánk kérdéseivel.

  Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. (Adatvédelmi tájékoztató)

  ETIKAI SZABÁLYZAT A TUINA SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉHEZ

  Kattints!
  Ha többet szeretne tudni rólunk

  Iratkozzon fel hírlevelünkre


   Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje, (Adatvédelmi tájékoztató) és részemre hírlevelet küldjön.