IGNITE Super Patch tapasz

Az ember testi-lelki egészségét jelentős mértékben befolyásolják anyagcsere-folyamatai. Gondoljunk csak bele egy egyszerű, de tartós székrekedésbe vagy a nem kívánt plusz kilók megszaporodásába.

Utóbbi tünetek sorozatát indíthatja el akár a mozgásszervek területén, ahol nagyobb súlyt kell cipelnie a gerincnek, így kialakulhatnak a különböző gerincproblémák, a talpboltozatok megsüllyedhetnek, nem bírjuk az állást stb. Lehetne még ezt ecsetelni a keringési és légzőrendszerre vagy a változókori hormonális változásokra is. Erre nyújthat alternatív megoldást a 100%-ban természetes, hatóanyag nélküli, IGNITE névre keresztelt tapasz.

A tapasz használata csökkentheti a sóvárgást, jó hatással lehet a bél és epe működésére, nyugalmi anyagcserét fokozhatja. Ez azért fontos, mert közreadott adatok szerint 25%-kal több kalóriaégetés zajlik le a testben nyugalmi állapotban. Tapaszkombinációkkal egy nagyon hatékony méregtelenítést lehet elvégezni.

Érdekel a tapasz

Tapasztalatok

A tapasz használatával kapcsolatban több pozitív visszacsatolás érkezett.

A tapasszal kapcsolatos eddigi visszajelzés a vártnál jobbat eredményezett. 3 hét összesítése, a derék zsírpárnák jelentős csökkentése, ami vékonyabb derékban nyilvánul meg, a feszes nadrágok lötyögősebbé váltak, pihentetőbb lett az alvás, fizikai terhelések sokkal könnyebben mennek. Egy nem várt változás szintén bekövetkezett. Legalább 15 éve fennálló szívritmuszavar – amire rendszeresen gyógyszert szedett a hölgy – pár tapasz használata után megszűnt és azóta sincs.

Érdeklődés / Vásárlás

Az alábbi űrlap kitöltésével vagy a +36 70 382 5204-as telefonszámon, illetve a aiykivarah@gmail.com e-mail címen bátran kérdezhet tőlem vagy megrendelheti a tapaszt.

György Attila

    Ezennel hozzájárulok, hogy a fent megadott adataimat a podiumtanc.hu-t üzemeltető Pódium a GDPR előírásaival összhangban kezelje. (Adatvédelmi tájékoztató)